Schilderles met Aquarel

Schilderles met aquarel

Starten wanneer je maar wilt op iedere:

Woensdag ochtend van 10:00 tot 12:30u. Dus ook in de vakantie!

 

De enige echt goede aquarel academy in de regio.

In deze cursus krijg je alle tips en trucs om met aquarel te schilderen. Daarbij wordt ook veel aandacht besteed aan het tekenen zodat uw vaardigheid in korte tijd vooruit springt! Bovendien is het geen probleem als je nog met vakantie wilt gaan want je hebt een strippenkaart en je krijgt ondersteuning op je eigen niveau, Je krijgt individuele ondersteuning op maat! Voor zowel beginners als gevorderden. Daarnaast doen er enkele mensen mee met geheugen problemen.

Koffie of thee zijn gratis

Wil je jouw eigen vaardigheid vergroten of wil je het leren, dan ben je hier op het juiste adres! Je leert hier meer in korte tijd dan op welke cursus ook, daar staat Atelier Griffioen om bekend!

De cursus begint op iedere woensdag en je kunt een strippenkaart kopen voor 10 lessen. De proefles is gratis. De strippenkaart is geldig tot vier maanden na de eerste les.

Aan de hand van verschillende onderwerpen die qua vaardigheid een opbouw hebben kom je enorm vooruit zodat je straks vele onderwerpen zonder moeite kunt schilderen.

Adres: gebouw Jeugd Natuur Wacht Peelllandstraat 1 Vught

Strippenkaart: 250 euro voor 10 lessen. Gratis proefles. Wanneer je die les hebt gebruikt dan weet je of het voor jou een goede keuze is om de strippenkaart aan te schaffen. Terugbetalen van eenmaal gekochte lessen is niet mogelijk.

 

Opgeven via dinigriffioen@gmail.com 

Of stuur een sms naar 0622174863 dan antwoord ik zo vlug mogelijk.

 

 

 

 

Filmpje op YouTube: 

https://youtu.be/y2zjpRnGIvA

Wist u dat? 

Als u bij het kijken op Youtube ' meer ' aanklikt ( rechts boven ) u kunt kiezen bij ' Filmpjes ' om ook andere filmpjes te zien.